Имейл абонамент за предаването:

Вие сте тук

Кинология

В този брой на „Време за губене“ – Кинология: развъдчикът Мила Станудина за породата “английски булдог” – национална емблема и гордост на Великобритания. Лесно ли е да си горд собственик на този грубовато елегантен, респектиращ и достоен английски джентълмен , как се размножават, раждат и отглеждат едни от най-зависимите от грижите на човека кучета – в съветите на „Време за губене“.

За общото между медицината, кинологията и историите с щастлив край. И още: съвети за хигиената и здравето на Вашето куче или кой кого изкъпа в специализирания център за козметика, диетология и лечебни процедури на домашни любимци. Гледайте онлайн във "Време за губене".

Ще затвори ли завинаги врати прютът в Богров, стопанисван от неправителствената организация Animal Rescue Sofia, помогнала за кастрирането и лечението на над 5000 кучета и задомила 2400? Стела Райчева пред камерата на "Време за губене“ – за срещата на двукраките с мокроносите, за усилията, които доброволците полагат в спасяването на животните и за професионалното и трайно решаване на проблема с бездомните животни в София.

В този брой на предаването говорим за делото срещу Райчо Иванов от Тополово и присъдата, която получи за умъртвяването по особено жесток начин на собственото си куче. Ще ви заведем и на националните есенни изложби PLOVDIV CUP, за да ви срещнем с участници и победители.

Предаването "Време за губене" - кинология на 13.07.2013 е посветено на най-голямото събитие в годишния календар на Българската републиканска федерация по кинология: черноморските изложби BLACK SEA WINNER – Албена 2013 г. Международно събитие с участие на киноложки клубове от 11 различни държави по света, даващо уникалната възможност за спечелване шампионски титли на всяка от тях.

Страници

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer