Имейл абонамент за предаването:

Вие сте тук

Риболов

В това издание "Време за губене" представя риболовния турнир "Майстор на годината", който се проведе на Гребния канал в Пловдив. В предаването е включен и репортаж от въдичарско състезание "Детето риболовец може без дрога".

В това издание "Време за губене" представя два есенни риболовни турнира – на язовир "Мандра" край Хасково и на баластриерите край с. Звъничево по случай 120-годишнината от създаването на Ловно–рибарско дружество "Сокол 1893" – Пазарджик. Специалният репортаж в предаването е за най-възрастния риболовец на щека в България – Йордан Момчев – "Дядо Мраз".

В това издание "Време за губене" представя риболовното състезание по тролинг на язовир "Жребчево". В предаването е включен и специален репортаж от турнира за улов на сом на река Дунав.

В това издание "Време за губене" представя турнира за деца „Не на агресията – Аз обичам риболова“. Състезанието е едно от най-популярните сред подрастващите в централна България и се организира от рибарско сдружение в гр. Казанлък.

В това издание "Време за губене" представя откриването на риболова след забраната на язовир "Жребчево". Един от уловените трофейни сомове е акцент в предаването. 120-годишнината на ЛРС „Сокол“ Пазарджик и риболовоно състезание, организирано по този повод също са тема във „Време за губене“.

Страници

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer