Имейл абонамент за предаването:

Вие сте тук

Лов

В това издание „Време за губене” представя традиционния ловен празник в град Съединение. Местната ловна дружина отбелязва със специален ритуал завръщането на пъдпъдъка – един от най-предпочитаните видове дивеч. За пръв път в този брой на предаването се показват забележителни ловни оръжия от колекцията на страстния ценител на историята и ювелирната им изработка Георги Балджиев. Екипът на Време за губене представя в специален репортаж и фестивалa, посветен на връзката и отношенията между животни и хора, а кулинарната рецепта е за дивеч с гъби манатарки. В предаването участват – Гено Чобанов, Костадин Карачанов, Георги Балджиев, Никола Миладинов, Дарина Димова и др.

"Време за губене" представя Държавно ловно стопанство "Тракия" и най-атрактивните прояви от изложението "Природа, лов, риболов" в Пловдив. Шестата Национална трофейна изложба, състезания по ловна стрелба, седмицата на гората във Велинград и една ловна трапеза с ястия от дивеч ще могат да видят зрителите на предаването. В него участват - инж. Огнян Христов, Юлиян Русев, Радост Филипова, Рени Радева и др.

"Време за Губене"“ представя турнира "Свети Хуберт", който събра в оспорвано състезание 80 ловци с елитни кучета край Димитровград. Една уникална колекция от ловно оръжие, пушки с история, които рядко могат да се видят на едно място. Блиц интервю с най-високия ловец в България и кулинарно предложение за почитатели на екстравагантния вкус – свинскси врат с мед на сач и плодова гарнитура.

Това издание на "Време за губене" - Лов представя първият ловен излет на Женски ловен клуб "Бендида". Представителки на нежния пол преследват фазан в полетата край град Пазарджик. В предаването е показано и професионалното изработване на ловни ножове, а кулинарното предложение е за задушен див заек със зеленчуци – специална рецепта от родопското село Лясково. В предаването участват – Петър Ветренски, Зорница Николова, Соня Андонова, Любен Балджиев, Асен Бойков, Лили Бойкова и др.

Това издание на "Време за губене" показва лов на диво прасе в средогорското село Свежен. Камерата на БНТ 2 гостува и на един специален излет за фазан в равното тракийско поле.

Страници

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer